Diensten

Spelbeleving

Bij het maken van een spelbeleving staat de speler centraal. Om de speler een leuke ervaring te laten beleven is kennis over de elementen die een spel leuk en interessant maken belangrijk. Zo spelen de mate van keuzevrijheid en impact die de keuzes van de spelers hebben een belangrijke rol. Een ervaring die intuïtief aanvoelt werkt beter dan een ervaring waarin regels de overhand hebben. Daarom komt bij het maken van een intuïtieve ervaring kennis over menselijk gedrag en handelen goed van pas.

Kaartspel op maat

Bij een kaartspel denk je al snel aan bekende kaartspellen zoals, pesten, poker of patience. Wist je echter dat er veel meer ervaringen zijn die je in een kaartspel kan vatten? Zo zijn er kaartspellen waarbij je een hele escaperoom speelt, educatieve kaartspellen waarbij je een begroting leert maken of kaartspellen waarbij je als speler leert argumenteren en overtuigen.

Kost het veel tijd om nieuwe medewerkers in te werken of vinden klanten het lastig om de complexe bedrijfsprocessen van jouw bedrijf te snappen? In dit geval zou een educatief kaartspel uitkomst kunnen bieden.

Geef je workshops en wil je op een interactieve manier specifieke kennis overbrengen? Door een op maat gemaakt kaartspel kunnen deelnemers ook thuis verder oefenen met de in de workshop geleerde vaardigheden.